ZWAANSHOEK
Kasteel Haarlemmermeer

ZWAANSHOEK
Kasteel Haarlemmermeer
€ 655.000 v.o.n. (vanaf)

Gegevens

Heeft u altijd al een Kasteelheer of Kasteelvrouw willen zijn?
Dat kan binnenkort in dit unieke project gelegen in de meest exclusieve woonomgeving van Haarlemmermeer’

Binnenkort verrijst hier een prachtig woonkasteel met 16 appartementen, midden in het natuur- en recreatiegebied de Boseilanden.
Als u rust, ruimte en natuur zoekt, is dit dè plek bij uitstek: vanaf de statige oprijlaan van het kasteel fietst u via het Duinpad zo het beschermde natuurgebied met wandel- en fietspaden in, dat direct aan de kasteeltuin (ca 5.000m2) grenst.
Met winkels, scholen, sportfaciliteiten op fietsafstand en de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen 5 minuten bereikbaar is de locatie ideaal.

Het markante gebouw heeft de uiterlijke kenmerken van een “Frans Chateau”, maar wordt voorzien van hedendaags comfort. Eerste klas materialen en een hoogwaardige afwerking geven het gebouw de mooie, imposante uitstraling die een kasteel verdient.
De onderhoudsarme kasteeltuin wordt als een park aangelegd met een grote waterpartij, paden, hagen, banken en een tuinhuis met veranda. Allemaal uitsluitend bestemd voor de bewoners.

De appartementen variëren in grootte van 181m2 tot 290m2 woonoppervlak, exclusief de terrassen. U bepaalt zelf de indeling, wees creatief! Wilt u een grote woonkeuken of juist een living met kookgedeelte? Twee slaapkamers en een werkkamer of liever drie slaapkamers?
Veel is mogelijk.

Elk appartement krijgt een groot terras en/of balkon, gesitueerd op het zuiden en westen met uitzicht op de kasteeltuin en het aangrenzende natuurgebied.
Op de 5e etage, beschermd door de kantelen, kunnen uitsluitend de bewoners van de betreffende woonlaag rondom hun appartement lopen, wat een uniek ‘kasteelgevoel’ geeft!
De appartementen op de onderste woonlaag, met terras en een eigen privé tuin, liggen ca. 3 meter boven de gemeenschappelijke kasteeltuin.

Uw auto parkeert u in de onder het kasteel in de parkeergarage. Met 32 parkeerplaatsen ruimte genoeg! Daarnaast krijgen alle appartementen een eigen berging, gelegen op de parkeerlaag.

Het kasteel wordt duurzaam gebouwd. Zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming garanderen optimaal comfort in combinatie met een duurzame energievoorziening, goede isolatie en daardoor een lage energierekening. En … energieneutraal, dus geen gasaansluiting!

Onderhoud en beheer
Het onderhoud en beheer wordt voor u geregeld via onderhoudscontracten. Niet alleen van het gebouw zelf, ook van de duurzame installaties, de kasteeltuin en andere gemeenschappelijke faciliteiten. U hoeft nergens naar om te kijken.

Oplevering
De bouw start in het 1e kwartaal 2019 en wij verwachten dat het kasteel in de zomer van 2020 gereed zal zijn.

Prijzen
De prijzen variëren, afhankelijk van de grootte van de appartementen en uw persoonlijke wensen, tussen € 655.000,- en € 1.055.000,- v.o.n.

Verkoopprocedure
Wij nodigen u graag uit voor een informatie-middag op maandag 10 december a.s. tussen 16.30 – 19.00 uur op het kantoor van Michiel van Maanen Makelaardij, Meerweg 1 te Bennebroek.
U ontvangt dan een brochure van het project, de prijslijst en een inschrijfformulier. Tevens beantwoorden wij dan de vragen die u misschien al heeft.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, stuur dan een mail naar één van de makelaars. Zij zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie per mail ontvangt.

Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 20 december 2018, 17.00 uur.
Indien we meerdere inschrijvingen op één bouwnummer ontvangen, wordt het bouwnummer via loting toegewezen.
Uiterlijk 28 december 2018 ontvangt u bericht van ons.
Heeft u één van de appartementen toegewezen gekregen, wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.
Mocht u bij de eerste loting geen appartement toegewezen krijgen, behoort u tot de reservekandidaten en nemen wij opnieuw contact met u op als één van de appartementen waar uw voorkeur naar uitgaat alsnog vrij komt.

My home is my castle kan ook letterlijk voor U gelden.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar
    2019/2020
  • Woonoppervlakte
    tussen de 181m2 en 290m2
  • Prijzen vanaf
    € 655.000,--

Plattegronden

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!