ZWAANSHOEK
Bennebroekerdijk 33
Verkocht

ZWAANSHOEK
Bennebroekerdijk 33
€ 395.000 k.k.

Gegevens

Vrijstaande dijkwoning (woonoppervlakte 160m2) met garage/loods (58.6m2) en prachtig uitzicht over de Ringvaart!

De woning staat aan de dijk van Zwaanshoek en heeft een ruime achtertuin en aangebouwde houten berging. De veranda is een beschutte plek waar het gezin al vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar geniet van het buitenzijn.

De indeling van de begane grond is anders dan u in de meeste gevallen treft. Zo komt u binnen in de ruime hal met wenteltrap naar de 1e etage en toegang tot moderne badkamer alsmede een apart toilet met fontein. Bij binnenkomst direct links is een ruime slaapkamer gemaakt, met schuifpui naar de veranda. Ideaal voor wie slaap- en douchemogelijkheden op de begane grond noodzakelijk is. Mocht u dit willen, zou van de slaapkamer makkelijk een kantoor/speelkamer gemaakt kunnen worden. Op de 1e etage bevinden zich 4 slaapkamers. Een deel van de overloop zou wellicht ingericht kunnen worden als 2e badkamer.
Mogelijkheden te over! Laat uw fantasie de vrije loop en u ‘tovert’ deze woning zo om naar een echt, voor u op maat gemaakt, thuis.
Rechts van de hal bevindt zich de woonkamer met open keuken en doorgang naar bijkeuken met o.a. wasmachine- en drogeropstelling en toegang naar de garage/loods.
De absolute USP van de woning is de ruime garage/loods voorzien van een elektrische deur en krachtstroom. De droom van elke auto-/motorliefhebber of klusser!

Indeling
Begane grond: centrale hal, slaapkamer (22m2) met schuifpui naar veranda, badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel, apart modern toilet, woonkamer (41m2) met open keuken en dubbele deuren naar tuin; inpandige berging met deur naar tuin en doorgang naar garage/loods (58,6m2) v.v. elektrische garagedeur en krachtstroom.
1e etage; ruime overloop met 4 slaapkamers (resp. 12.3m2, 8m2, 8.4m2 en 12m2).

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1920; Woonoppervlakte 160m2; perceeloppervlakte 354m2
* Mogelijkheid realiseren 2e badkamer op 1e etage
* Houtkachel en C.V.
* Garage/loods 58.6m2 met elektrische garagedeur en krachtstroom
* Opstal retributie voor 2019 is € 617,–
* Mogelijkheid afkoop recht van opstal
* Mogelijkheid aankoop van oeverperceel
* Bouwkundige keuring aanwezig
* Oplevering in overleg
* Zie plattegronden voor indeling en maatvoering

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1906-1930
 • Inhoud
  795m3
 • Ligging
  | vrij uitzicht
 • EnergieLabel
  Nog niet beschikbaar
 • Lengte
  6.35m
 • Positie
  noordoost

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!