OVERVEEN
Vijverpark 27
Te koop

OVERVEEN
Vijverpark 27
€ 2.075.000 v.o.n.

Gegevens

Résidence Vijverpark ligt op een historische plek in de gemeente Bloemendaal in het dorp Overveen. Résidence Vijverpark is een compositie van vijf bijzondere architectonische stijlen, die één geheel vormen met de mooie appartementen en twee luxueuze penthouses, met uitzicht op het karakteristieke Vijverpark. Tussen lommerrijke bossen, glooiende zandduinen en duinvalleitjes ligt Overveen. Dáár vindt u Résidence Vijverpark.

De penthouses hebben fantastisch uitzicht op het park met twee natuurlijke waterpartijen, oude bomen en kronkelende paden. In de directe omgeving vindt u de ambachtelijke bakker, sportschool, tennisbaan, apotheek en gezellige etablissementen. Zoals het twee sterrenrestaurant De Bokkendoorns en ’t Brouwerskolkje waar het fantastisch eten en vertoeven is. Op zoek naar informele ontspanning? Dan heeft u keuze uit verschillende strandpaviljoens. Vanaf Overveen heeft u een prima verbinding naar Schiphol, Haarlem, Leiden en Amsterdam.
Comfort en luxe, wie houdt daar niet van? U toch ook? Vijverpark is luxueus en exclusief. De badkamers zijn op maat gemaakt, net als de stijlvolle keuken. De ruimtes zijn royaal en prachtig afgewerkt. De penthouses zijn voorzien van een domotica-systeem waarmee u het hele penthouse kunt bedienen. Vanaf het grandioze dakterras met optimale privacy heeft u een magistraal uitzicht. De Penthouses combineren het beste uit twee werelden. Direct in uw omgeving kunt u tennissen, paardrijden, golfen of naar een van de sterrenrestaurants. Eindeloos genieten, superbe wonen…

De privégarage onder het gebouw is alleen toegankelijk voor bewoners, net als de moderne entree en de liften. Natuurlijk hoort bij een moderne, luxueuze woning de mogelijkheid om die zelf in te delen.

Bijzonderheden:
Woonoppervlak: 281 m2
Dakterras: 85 m2
Garagebox voor 2 auto’s
3 slaapkamers, 2 badkamers
Waskamer
Masterbedroom met walk-in closet
Oplevering 4e kwartaal 2018

Er is een gelijkwaardig penthouse beschikbaar, Vijverpark 51 in Overveen, met een
woonoppervlak: 288 m2, dakterras: 135 m2 en 4 slaapkamers.

Bijzonderheden

 • Woning
  Penthouse
 • Bouwjaar
  2018
 • Inhoud
  750m3
 • Woonoppervlakte
  281m2
 • Terras
  85m2
 • Ligging
  aan park

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!