HEEMSTEDE
Spaarnelicht
In verkoop genomen

HEEMSTEDE
Spaarnelicht
€ 567.000 v.o.n.

Gegevens

SPAARNELICHT HEEMSTEDE

HOOGWAARDIGE NIEUWBOUW AAN HET SPAARNE

Ruim, stijlvol en luxe: dat is Spaarnelicht ten voeten uit. In dit hoogwaardige nieuwbouwproject in Heemstede geniet u oeverloos van een royaal, comfortabel appartement met fenomenaal uitzicht op het Spaarne en het fraai groene landschap. Zin in de dynamiek van de stad? Vanuit Spaarnelicht staat u ook zo in hartje Haarlem!

VERKOOP IN VOLLE GANG NOG ENKELE APPARTEMENTEN TE KOOP

Er zijn nog 5 appartementen beschikbaar. De grootte varieert van ca. 131m2 tot ca. 200m2. De appartementen worden aangeboden van € 567.000,- tot € 989.000,- v.o.n

Twee, drie of vier appartementen per verdieping: Spaarnelicht heeft het allemaal. Er kan bovendien een keuze worden gemaakt uit drie-, vier- en vijf-kamerappartementen. Maar één ding hebben alle appartementen gemeen: een heerlijke, royale buitenruimte in de vorm van een terras of balkon waar vanaf de meest fascinerende vergezichten mogelijk zijn!Alle appartementen beschikken daarbij over een eigen berging en -afhankelijk van het woningtype- over één of twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Nieuwsgierig naar het aanbod van appartementen? Neem dan snel een kijkje op de aanbodpagina van de website voor de plattegronden en de koopsommen van de diverse appartementen!

Bijgaand de link naar de site waar u een kijkje kan nemen www.SPAARNELICHT.nl; daar treft u onder meer de informatiebrochure en de koopsommenlijst

Bijzonderheden

 • Appartementen
  3 en 4 kamer appartementen
 • Balkons
  Noord en Oost.
 • Woonoppervlakte
  Van 131m2 tot en met 200m2
 • Prijzen
  € 567.000,-- tot € 980.000,--
 • Berging
  In de ondergrondse parkeergarage
 • Parkeer mogelijkheden
  Parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!