BENNEBROEK
Schoollaan 68 W
Te koop

BENNEBROEK
Schoollaan 68 W
€ 450.000 k.k.
PDF Brochure

Gegevens

Uniek object nabij St. Lucia Klooster te Bennebroek

Je zoekt naar iets anders dan anders, iets wat je zelden tegenkomt, maar als je het ziet weet je het meteen: hier wil ik wonen! Alleen al de historie die achter dit pand schuilt, geeft de woning een emotionele meerwaarde. Het voormalig washuis. Daar waar iedere bewoner van het klooster zijn of haar was kon doen. Een plek waar gewerkt werd, waar gefilosofeerd werd, waar je je gedachten gewoon even kon laten gaan….
Dit kan uw nieuwe thuis worden: een prachtige locatie, een prachtige ruimte waar u uw creatieve geest volledig de vrije loop kunt laten om het zo in te delen en in te richten als u wenst, naar de dag van nu, met een vleugje nostalgie van ooit…

Het pand moet worden ingedeeld in twee wooneenheden, ieder met een eigen ingang, waarbij boven een ruim balkon gerealiseerd kan worden; beneden heeft u een fijne tuin.
De raampartijen beneden zowel als boven maken de woning licht en, samen met de extra hoge plafonds, geeft dit een ruimtelijk gevoel.

U woont ‘vrij’ en toch heeft u van alles op loop- of fietsafstand beschikbaar. Zo bevindt zich letterlijk ‘om de hoek’ een supermarkt.
Een klein stukje verder, op de Zwarteweg, kunt u terecht bij een aantal speciaalzaken, waaronder een groente- en delicatessenwinkel, slijter, bakker, boek- en vishandel. Een hapje eten doet u bij Bon Vivant of Restaurant ZEN.
Verder vindt u in het dorp 3 basisscholen, een kinderopvang en sportvoorzieningen. De middelbare scholen in Heemstede, Haarlem, Hoofddorp en Hillegom zijn per fiets en openbaar vervoer eenvoudig en veilig bereikbaar.
Uitvalswegen naar Amsterdam, Den Haag en Schiphol bereikt u binnen 10 minuten. En ook het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Als dat is wat u wilt, kom dan vooral kijken. Wij laten u dit pand met gepaste trots zien en, desgewenst, denken wij graag met u mee!

Indeling.
Parterre: (141.50m2)
3 ruimtes (87.5m2, 28.3m2, 23.8m2).

1e etage: (92.24m2)
1 open ruimte (92,24m2)

Bijzonderheden:
* Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar www.Schoollaan68w.nl
Of download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden.
* Grondoppervlak parterre: ca. 330m2. Het perceel dient nog te worden ingemeten.
* De volgende publiekrechtelijke beperkingen rust op de onroerende zaak: zijnde onder andere het bestemmingsplan dat aangeeft dat er alleen appartementen/gestapelde bouw toegestaan zijn.
* De mogelijkheid tot situeren van vier parkeerplaatsen en twee bergingen (onder voorbehoud van goedkeuring gemeente)
* Transport via notaris verkoper.

Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte
  234 m2
 • Perceel oppervlakte
  330 m2
 • Tuintypen
  Tuin rondom
 • Tuinkwaliteit
  Normaal
 • Inhoud
  1.220 m3
 • Liggingen
  Aan park

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!