BENNEBROEK
Rijksstraatweg 61
Te koop

BENNEBROEK
Rijksstraatweg 61
€ 465.000 k.k.

Gegevens

Schitterende, vernieuw bouwde bungalow in Bennebroek!

Een buitenkansje voor wie de sfeer van het ‘oude’ Bennebroek wenst maar de voorkeur geeft aan een nieuwbouwwoning.
En …… over 4 maanden kunt u deze prachtige bungalow (woonopp. 100 m2) al betrekken! Alleen de buitenmuren blijven staan, verder wordt alles vernieuwd: elektra, kozijnen, dakbedekking, riolering, C.V.-ketel, tegelwerk, sanitair en keuken. Voor de badkamer en keuken kunt u zelfs uw eigen keuze maken, zodat de woning bij oplevering ook meteen helemaal naar uw wens is.
De artist impressions geven een zeer realistisch beeld van hoe het er straks uit zal zien. We nemen graag vast samen met u een virtueel kijkje in en om de woning:

Zoals u op de tekeningen ziet, worden aan de voorzijde twee parkeerplaatsen gerealiseerd. Een heg schermt de woning van de weg af, waarmee uw privacy in de voortuin gecreëerd wordt.
We lopen verder langs de parkeerplaatsen naar de ingang aan de zijkant van de woning: middels een extra brede deur komt u in de riante hal met garderoberuimte, meterkast en toilet met fontein. Vanuit de hal bereiken wij alle ruimtes van de woning. Gaan we naar links, dan geeft de mogelijkheid voor een dubbele deur toegang tot de ruime woonkamer. Via glazen schuifdeuren aan de voorzijde, komt u op het prachtig terras (28m2, Z.O), een mooi verlengstuk van uw woonkamer. De open keuken is luxe, voorzien van moderne inbouwapparatuur en u kunt, naar wens, hier nog uw eigen touch aan geven.
Als we weer teruggaan naar de hal loopt u schuin tegenover de entree de master bedroom in. Deze slaapkamer heeft een inloopkast en schuifdeur naar de ruime badkamer, v.v. een riante inloopdouche, 1 of 2 wastafel(s), apart tweede toilet en kast ten behoeve van C.V en wasmachine-/droger opstelling.
Zoals de woning nu is ingedeeld heeft de slaapkamer twee grote schuifdeuren over de volle hoogte van de kamer die toegang bieden tot de achtertuin (32m2).
Weer terug in de hal gaat u rechts naar een tweede kamer, die gebruikt kan worden als logeerkamer of kantoorruimte. Mocht u dit willen, is de indeling makkelijk aan te passen naar twee slaapkamers door de inloopkast aan de master bedroom te onttrekken en toe te voegen aan deze tweede kamer. Met de extra gecreëerde ruimte wordt deze kamer groter en krijgt eveneens een schuifpui naar de tuin.
De aan de achterzijde gelegen garage kunt u optioneel bij de woning kopen. Mocht u daarvoor kiezen, is het goed te weten dat die rechtstreeks vanuit de tuin bereikbaar is.

Indeling:
Riante entree, hal, toilet met fontein, garderoberuimte en meterkast; woonkamer (46m2) met open keuken, schuifpui naar voortuin (28m2); master bedroom (19m2) met inloopkast, badkamer, was-/ C.V.- ruimte; aan de rechterzijde van de woning tweede slaap-/werkkamer (7m2), indien de ruimte van de inloopkast van de master bedroom bij deze slaap-/werkkamer getrokken wordt, ontstaat een ruimere kamer (12m2).

Bijzonderheden woning:
* Unieke, vrijstaande bungalow op ca.285m2 eigen grond;
* Twee privé parkeerplaatsen aan voorzijde;
* Luxe afwerking, hoogwaardige materialen;
* Verschillende opties mogelijk; meerkosten afhankelijk van keuze;
* Stelpost voor keuken € 15.000,- incl. btw;
* Stelpost tegelwerk en sanitair € 7.500,- incl. btw;
* Woning wordt gestuukt opgeleverd;
* Stompe deuren;
* Dak aan buitenzijde geïsoleerd, muurisolatie;
* Vloerisolatie, dubbel glas HR ++;
* Plafond hoogte 260cm;
* Gehele woning v.v. vloerverwarming;
* Buitengevel wordt gestuukt;
* Optioneel: garage aan achterzijde (€ 35.000,– k.k.);
* De opgegeven perceeloppervlak is indicatief, deze dient nog te worden ingemeten door het kadaster
* Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden omgeving:
De ligging van de woning is perfect! De locatie vlakbij de dorpskern is echt fantastisch. (Klein) Kinderen kunnen veilig spelen op de speelvoorziening schuin achter het huis. In de directe omgeving vindt u winkels, scholen en sportfaciliteiten. Met voor de allerkleinsten het “Linnaeushof” letterlijk om de hoek. Bos, strand, duinen: als u wilt, kunt u overal op de fiets naartoe!
Met de uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem, Schiphol en Den Haag op korte afstand is de ligging ook qua woon-werkverkeer ideaal te noemen.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1964
 • Inhoud
  260m3
 • Ligging
  | aan drukke weg
 • EnergieLabel
  Nog niet beschikbaar
 • Lengte
  4.90m
 • Positie
  zuidwest

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!