BENNEBROEK
Krakeling 42
Verkocht

BENNEBROEK
Krakeling 42
€ 595.000 k.k.

Gegevens

Wat een fijne 2/1 kap woning is dit!

Keurig verzorgd!

Op een ruim perceel (505m2)! Veel privacy! Vele parkeermogelijkheden op eigen terrein! En heel veel uitbouwmogelijkheden!
En dat in een van de meest geliefde buurten van Bennebroek. Want “de Krakeling” mag met alle eerlijkheid tot een van de meest geliefde stukjes van Bennebroek gerekend worden. De woning is altijd met de uiterste zorg bewoond. De grote raampartijen zowel aan voor-, zij- en achterkant zorgen ervoor dat het altijd licht is. Met een L-vormige woonkamer, verzorgde keuken, 4 slaapkamers, riante garage/schuur, de ruime 20 meter diepe achtertuin en goede parkeergelegenheid is de woning nu al perfect.
Heeft u grotere woonwensen, b.v. een slaapkamer op de begane grond of een kantoor of een woonkeuken? De vele ver-/ uitbouwmogelijkheden maken deze woning zeer geschikt voor diverse leef-/gezinssituaties.

Het plaatje wordt compleet gemaakt met de gunstige ligging. Zo heeft u “om de hoek” een supermarkt, groente,- en delicatessenwinkel, slijter, bakker, boek- en vishandel. In het dorp vindt u 3 basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. De middelbare scholen in Heemstede, Haarlem, Hoofddorp en Hillegom zijn per fiets en openbaar vervoer eenvoudig en veilig bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
entree, brede hal, trapkast, toilet met fontein, uitgebouwde keuken (11,5m²) met wasmachine en droger aansluiting en C.V.- opstelling in bergkast, L-vormige woonkamer (36m²) met zij-erker en schuifpui naar de tuin,

1e etage:
overloop, apart 2e toilet, 2 kamers voorzijde (resp. 14.4m² en 6m²) waarvan één met openslaande deuren naar balkon, 2 kamers achterzijde (resp. 11,5m² en 8m²) beiden met een vaste kast en één met wastafel, badkamer v.v. inloopdouche, en dubbele wastafel, vlizotrap naar …

vliering:
ruime bergvliering

Bijzonderheden:
* Eigen grond 505m². Woonoppervlakte 118m².
* Bouwjaar 1956
* Garage/schuur 44m2, oprit voor meerdere auto’s
* 4 slaapkamers en een ruime badkamer
* Vele uit-/verbouwmogelijkheden
* Scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en winkels op loopafstand
* Grootste Speeltuin van Europa ‘Linnaeushof’ op loopafstand
* Rustige ligging met veel privacy grenzend aan slootje en bos
* Bouwkundige keuring ter inzage
* Voor indeling en maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden
* Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1956
 • Inhoud
  455m3
 • Ligging
  | aan rustige weg | in bosrijke omgeving
 • EnergieLabel
  F
 • Lengte
  23.25m
 • Positie
  noordwest

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!