BENNEBROEK
Binnenweg 6 229
Verkocht

BENNEBROEK
Binnenweg 6 229
€ 275.000 k.k.

Gegevens

Prachtig 3-kamer appartement op toplocatie in Bennebroek!

Temidden van de bosrijke omgeving aan de Binnenweg ligt het fraaie complex “Huis te Bennebroek”. Het gebouw dateert uit 1975 en heeft onlangs een geweldige make-over ondergaan. De gemeenschappelijke ruimtes en gangen hebben een modern-chique look gekregen. Zo is er o.a. een fraaie lobby met receptie, een fitnessruimte, een recreatie-/biljartzaal en een huisbioscoop. Ook het huren van een logeerkamer behoort tot de mogelijkheden.
De leeftijdsgrens in aangepast, waardoor er een mooie mix van oud(er) en jong(er) is ontstaan.
Ook de locatie is fijn. Op loopafstand vindt u aansluiting voor openbaar vervoer en diverse winkels voor de dagelijkse benodigdheden.

Dit 3-kamer appartement is gelegen op de 2e en tevens bovenste woonlaag. Met 86m2 woonoppervlakte is dit een van de grotere typen. Vanachter de grote raampartijen kijkt u uit op de woningen aan de Reek en het Bennebroekerbos. Het terras van 10m2 (ZO) biedt veel privacy en meer dan genoeg ruimte voor een tuinset of eettafel. Alle kamers zijn goed qua formaat. De (studeer)kamer grenst aan de woonkamer, maar kan ook via de hal bereikt worden.
De bergruimte in het appartement is optimaal: iedere kamer heeft een vaste kast en daarnaast heeft u op de parterre nog een eigen berging. Het complex beschikt over voldoende parkeergelegenheid, maar, desgewenst kunt u een privé garage op het terrein kopen.

Indeling:
Met lift of trap bereikt u de 2e etage; entree met garderobe, hal met bergkast v.v. elektra, toilet met fontein, nette compacte keuken, studeerkamer (9.4m2), woonkamer (31m2) met vaste kastenwand en deur naar terras (10m2 ZO), slaapkamer (13.5m2) met vaste kast en deur naar badkamer (6.1m2) met wasmachine- en droger-aansluiting, 2e toilet, douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1975, woonoppervlakte 86m2
* 2 (slaap)kamers, badkamer met 2e toilet en terras 10m2
* Dubbel glas
* Servicekosten € 444,45 per maand (incl. € 125,- voorschot stookkosten)
* Garage (16m2) apart te koop € 30.000,– v.v. elektrische deur (servicekosten € 4,96 p.m.)
* Kleine huisdieren tot max 20kg mogen meeverhuizen
* Voor indeling en maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden
* Oplevering in overleg

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1975
 • Inhoud
  275m3
 • Ligging
  | in bosrijke omgeving
 • EnergieLabel
  Nog niet beschikbaar
 • Servicekosten
  319 euro per maand
 • Lengte
  0.0m

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!