BENNEBROEK
Bijweglaan 17
Te koop

BENNEBROEK
Bijweglaan 17
€ 700.000 k.k.

Gegevens

Wat een fijne 2/1 kap woning is dit!

Soms zijn er geen woorden nodig en zeggen de foto’s genoeg: dit is gewoon een goed huis! Alles klopt: de afmetingen, het onderhoud en dan ook nog eens in een geliefde buurt. Als je zou willen, kun je hier zo gaan wonen.
Het perceel is ruim en biedt, naast een diepe voortuin een royale, prachtige achtertuin (ZO). Echt een lust voor het oog!
Uw auto parkeert u op eigen terrein of in de garage.

De woning is altijd keurig bewoond en aan de keukenzijde uitgebouwd, waarmee de keuken iets is vergroot en de garage via binnendoor bereikbaar is gemaakt.
Op de optietekening in de brochure hebben wij ter inspiratie nog een aantal verbouwingsmogelijkheden in kaart gebracht. Zo kunt u aan de achterzijde over de gehele breedte uitbouwen, waarmee u de mogelijkheid creëert om de keuken te openen naar de woonkamer of de garage geheel bij de woning te betrekken.
Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de sfeervolle straat met karakteristieke huizen aan de Bijweglaan.
De 4 slaapkamers zijn allen van goed formaat. De vele vaste kasten bieden veel opbergruimte.
De badkamer met 2e toilet, douche en wastafel is gedateerd, maar biedt qua inhoud alle ruimte voor een nieuwe, moderne badkamer.

De ligging is gunstig t.o.v. wandelbos en speeltuin Linnaeushof, winkels in Bennebroek en de diverse scholen. Ook de aansluiting naar uitvalswegen, openbaar vervoer, strand en duinen is ideaal.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet, trapkast, L-vormige woonkamer (26.7m2) met openhaard, uitgebouwde keuken (12m2) met deur naar berging en aangebouwde garage (21.8m2). Via berging en garage heeft u toegang tot de tuin,

1e etage: overloop met vaste kast, badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en wasmachine aansluiting, slaapkamer aan achterzijde (17m2) met wastafel, vaste kast en dubbele deuren naar balkon, master-bedroom aan voorzijde (19,6 m2) met vaste kast, vaste trap naar….

2e etage: overloop met kast en bergruimte, zijkamer (10.3m2) met wastafel, slaapkamer achterzijde (9.5m2) met wastafel en dakkapel.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1956. Woonoppervlakte 151m2. Perceeloppervlakte 439m2
*Sfeervolle 2/1 kapwoning
*Oprit voor meerdere auto’s en aparte garage
*Uitbouwmogelijkheden op de begane grond
*Bouwkundige keuring ter inzage
*Oplevering in overleg
*Voor indeling en maatvoering verwijzen wij naar de plattegronden
*Van deze woning is een unieke woningwebsite beschikbaar Bijweglaan17.nl
*Of download de brochure voor de link naar de website waar je alle gegevens van de woning kan vinden

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1956
 • Inhoud
  600m3
 • Ligging
  | in woonwijk | in bosrijke omgeving
 • EnergieLabel
  Nog niet beschikbaar
 • Lengte
  22.0m
 • Positie
  zuidoost

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!