Spaarnelicht. Verkoop gestart.

Spaarnelicht. Verkoop gestart.

SPAARNELICHT HEEMSTEDE, NU IN VERKOOP!

HOOGWAARDIGE NIEUWBOUW AAN HET SPAARNE

Ruim, stijlvol en luxe: dat is Spaarnelicht ten voeten uit. In dit hoogwaardige nieuwbouwproject in Heemstede geniet u oeverloos van een royaal, comfortabel appartement met fenomenaal uitzicht op het Spaarne en het fraai groene landschap. Zin in de dynamiek van de stad? Vanuit Spaarnelicht staat u ook zo in hartje Haarlem!

62 STIJLVOLLE KOOPAPPARTEMENTEN IN HEEMSTEDE.

Bijgaand de link naar de site waar u een kijkje kan nemen www.SPAARNELICHT.nl; daar treft u onder meer de informatiebrochure en de koopsommenlijst!

De grootte van de 62 koopappartementen varieert van ca. 84m2 tot ca. 200m2. Twee, drie of vier appartementen per verdieping: Spaarnelicht heeft het allemaal. Er kan bovendien een keuze worden gemaakt uit drie-, vier- en vijf-kamerappartementen. Maar één ding hebben alle appartementen gemeen: een heerlijke, royale buitenruimte in de vorm van een terras of balkon waar vanaf de meest fascinerende vergezichten mogelijk zijn!

De appartementen worden aangeboden van € 361.000,- tot € 989.000,- v.o.n. Alle appartementen beschikken daarbij over een eigen berging en -afhankelijk van het woningtype- over één of twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Nieuwsgierig naar het aanbod van appartementen? Neem dan snel een kijkje op de aanbodpagina van de website voor de plattegronden en de koopsommen van de diverse appartementen!

Bij verdere belangstelling kunt u zich vanaf nu inschrijven voor één (of meerdere) bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven is mogelijk via gelijk zijn via https://www.spaarnelicht.nl/online-inschrijven/?

DEADLINE INSCHRIJVING: MAANDAG 30 APRIL, 17.00 UUR.

Het moment van inschrijving speelt geen rol; uw inschrijving (via de website) dient vóór 30 april 2018, 17.00 uur binnen te zijn.
Bij meerdere belangstellenden voor één bepaald bouwnummer zal het bouwnummer worden toegewezen door VOF Aan het Spaarne.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!