Nieuwbouw

Nieuwbouw

Michiel van Maanen Makelaardij is makelaar van diverse nieuwbouwprojecten. Voordat de woningen worden gebouwd, is Michiel van Maanen Makelaardij al betrokken bij het traject.

Naar wat voor soort woningen is er vraag? Wat zijn de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan? Als makelaar adviseren wij de ontwikkelaar gedurende het gehele project en treden daarnaast op als verkopend makelaar.

Bekijk
ons brede
aanbod

Te koop

HAARLEM
Morinnesteeg 2

€ 387.500 k.k.

Charmante, karakteristieke en sfeervolle stadswoning op toplocatie! Stadswoning met rijke ...

Uw woning verkoopklaar

Tijdens het eerste gesprek bekijken we de woning door de ogen van de koper. Een klemmende voordeur, die ene vochtvlek op het plafond of dat scheefhangende keukenkastje, u ziet het zelf niet meer maar het kan een potentiële koper afleiden. Met het verhelpen van deze vaak kleine gebreken, maakt u uw woning (nog) beter verkoopklaar.

Na afloop ontvangt u van ons een voorstel voor de verkoop. Hierin staan onder andere de te verwachten opbrengst, de verkoopargumenten en welke producten wij u adviseren in te zetten om uw woning zo optimaal mogelijk in de markt te zetten. En dan gaan we voor u aan de slag!

 

Nog niet overtuigd? Bekijk wat onze klanten van ons vinden!

Wij zetten uw woning in het licht!

We verzamelen zoveel mogelijk informatie over de woning (bestemmingsplan, milieuproblematiek, fundering en eventueel de vermogenspositie van de Vereniging van Eigenaren) en de buurt, nemen de maten op, maken plattegronden en gaan met een fotograaf en eventueel met een bouwkundige nogmaals door de woning. Vervolgens krijgt u van ons een voorstel hoe we de woning willen presenteren: tekst, foto’s, plattegronden. Uw aanvullingen hierop nemen wij ter harte, u kent uw woning per slot van rekening het beste!

Hageveld (Heemstede) | Stellinghof (vijfhuizen) | Vogelpark (Heemstede) | Watermuziek (Heemstede) | St. lucia klooster (Bennebroek) | marinehospitaal (Overveen) | Aurora (Heemstede) | Componist (Heemstede) | De Keizer (Haarlem) | Residence Vijverpark (Overveen)

“Het contact met Michiel, en zijn medewerks waren zeer, zeer professioneel, vriendelijk en adequaat. Op alles werd snel gehandeld en gereageerd. Beter konden we het niet krijgen.”

De heer Verbruggen
(beoordeelt Michiel van Maanen Makelaardij met een 9,0)

Een huis verkopen? 

Graag helpen we u met de verkoop.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!