Huur / verhuur

Huren en verhuren

Een woning verhuren doet je niet zomaar. Wij kunnen de verhuurders volledig ontzorgen en huurder snel een eigen plekje geven.

Huren van een woning omdat u huis verkocht heeft en nog geen nieuwe woning heeft. Het is een speld in een hooiberg

Bekijk
ons brede
aanbod

Te koop

HAARLEM
Morinnesteeg 2

€ 387.500 k.k.

Charmante, karakteristieke en sfeervolle stadswoning op toplocatie! Stadswoning met rijke ...

Verhuur

Het kunnen verschillende redenen zijn waarom je je woning wil verhuren. Vertrekt naar het buitenland, tweede huis/appartement, of beleggingsobjecten. Voor elke type verhuur hebben wij het juiste dienstenpakket.

Wij ontzorgen de verhuurder. Het begint bij het opnemen van de woning, uiteraard maken wij een uitgebreide fotoreportage.
Wij maken een professionele presentatie van de te verhuren woning. Na u goed keuring van de presentatie gaan wij op zoek naar de geschikte huurder. Dit doen wij via verschillen kanalen zoals. Pararius, Funda, social media en onze eigen expat circuit.

 

Nog niet overtuigd? Bekijk wat onze klanten van ons vinden!

Laat ons al het zware werk doen!

Wij matchen uw woning met woningzoekenden en behandelen de reacties van geïnteresseerde huurder. Wij verzorgen de bezichtigingvan uw woning. Zodra een geïnteresseerde huurder serieuze interesse heeft zullen wij namens u de onderhandeling voeren. Wij screenen de kandidaat huurder uitvoerig. Middels onze NVm woontoets controleren wij zijn legitimatie, kredietwaardigheid, huur verleden. Zodra er overeenstemming is bereikt zorgen wij voor de afwikkeling. Opmaken van de huurovereenkomst, oplevering en inspectie van de woning.

Dit gaat door middel van het opmaken van een uitgebreid inspectierapport en een digitale fotoreportage een pakket dat het beste aansluit bij de dienstverlening waar behoefte aan is.
Na de overdracht van de sleutel aan de verhuurder eindigt niet onze dienstverlening. Wij hebben een samenwerking met een zeer kundig vastgoedbeheer bureau.  Ze neemt al het werk uit handen tijdens de verhuur. Je kan denken aan het onderhoud maar ook het innen van de verhuur.

Wij kunnen voor de verhuur een uitgebreid pakket aanbieden

contact-header-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

Huur 

Niets is zo lastig als het huren van een huis! Daarom willen wij, u graag bij helpen. Waar wilt u wonen? Waar moet uw woning minimaal aan voldoen? Voor welke periode? In welke prijsklasse zoekt u een woning? Wij nemen het op en gaan voor u op zoek naar de juiste woning. Wij zetten al onze kanalen in Pararius, social media verhuur bureau’s. Begeleiden u bij de bezichtiging, doen de onderhandeling, controleren de huurovereenkomsten en gaan mee tot de inspectie. Tevens adviseren wij u in waar u terecht kan voor levering van energie, water en overige instanties.

Kortom ook hier begeleiden wij u weer van het begin tot het eind.

nieuws-open-huis-michiel-van-maanen-mvm-makelaardij-bennebroek-kennemerland

“Michiel en Ingrid zijn zeer deskundig, praktisch, hartelijk
en denken erg goed mee. Daarnaast zijn ze beschikbaar als het nodig is, ook buiten kantoortijden. Tel daarbij een hartelijke en adequate binnendienst op en je hebt wat mijbetreft de meest degelijke makelaar te pakken in deze tijden van gekte..”

Mevrouw Rijneveld
(beoordeelt Michiel van Maanen Makelaardij met een 9,0)

Een woning huren of verhuren? 

Wij helpen je graag.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!