NOORDWIJKERHOUT
Dr Poelslaan 10
Verkocht

NOORDWIJKERHOUT
Dr Poelslaan 10
€ 295.000 k.k.

Gegevens

Op en top familiehuis in ‘De Boekhorst’!

Je stapt naar binnen en in gedachten komen meteen de verhalen naar boven die zich in dit huis hebben afgespeeld: gezellig samen zijn, spelende kinderen met hun vrienden, warmte en geluk …. Het kan niet anders dan dat je een glimlach op je gezicht krijgt!
De woning is ruim (woonopp. 132m2), gedateerd maar zeker goed onderhouden! En biedt je de mogelijkheid om er helemaal je eigen touch aan te geven.
Vanuit de lichte living (37m2) heeft u vrij uitzicht. Aan de achterzijde heeft de woning een heerlijke diepe tuin (18m) op het Noord-Oosten met een stenen schuur (8m2) die ook via een achterom bereikbaar is. Er zijn 4 slaapkamers, verdeeld over de 1e en 2e etage.

Qua omgeving ligt de woning ideaal: Noordwijkerhout ligt in het hart van de Duin- en Bollenstreek, dichtbij zee, strand en duinen. Amsterdam/Schiphol, Haarlem, Leiden en Den Haag zijn goed en snel bereikbaar via de uitvalswegen A44 en A4.
U gaat even op de fiets naar het gezellige dorpscentrum dat een variëteit aan winkels en horecagelegenheden heeft en lopend met uw kinderen naar de lagere school. Zijn de kinderen al wat ouder, dan kunnen zij zelf veilig op de fiets naar de middelbare school en sportverenigingen.
Kom vooral kijken en beoordeel zelf alle mogelijkheden die deze woning biedt.

Indeling:
Parterre:
Entrée met meterkast, hal, trapkast, toilet met fontein; vanuit de hal komt u in de L-vormige woonkamer (37m2) met erker aan de voorzijde. De uitgebouwde open keuken (10.3m2) ligt aan de achterzijde van het huis.

1e etage:
overloop, toilet, aan de achterzijde 2 kamers (5.7m2 en 12.8m2) waarvan 1 met vaste kast, de 3e kamer bevindt zich aan de voorzijde (14.8m2) met 2 vaste kasten en balkon, badkamer met douche en wastafel.

2e etage:
overloop met dakraam, bergruimte met opstelling c.v. combiketel, slaapkamers (17.8m2) met dakkapel aan de voor- en achterzijde.

Bijzonderheden:
– Aanvaarding in overleg.
– Voldoende parkeerruimte aan de voorzijde
– Woonoppervlakte 132m2
– Eigen grond 215m2
– Inhoud 455m3
– Bouwjaar 1962

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1962
 • Inhoud
  455m3
 • Ligging
  | aan rustige weg | in woonwijk
 • EnergieLabel
  Voorlopig label G
 • Lengte
  18.0m
 • Positie
  noordoost

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!