BENNEBROEK
Schoollaan 10
Verkocht onder voorbehoud

BENNEBROEK
Schoollaan 10
€ 235.000 k.k.

Gegevens

Gezinswoning in de dorpskern van Bennebroek!

Deze te moderniseren tussenwoning biedt alle mogelijkheden een warm thuis te maken voor u en uw kinderen. De hal voelt ruim aan door de open trap naar boven. Als u rechtdoor loopt komt u in de keuken die verlengd is met de bijkeuken. Met 3 slaapkamers biedt de woning voor ieder een eigen plekje, maar wilt u nog een extra ruimte: op de tweede verdieping kan nog een riante 4e slaapkamer gecreërd worden.
Alles wat het leven makkelijk en plezierig maakt vindt u binnen loopafstand in dit gezellige dorp: supermarkt, lagere scholen, sportverenigingen, Linnaeushof ….. Uw oudere kinderen kunnen op de fiets naar de middelbare school.
Zin om de drukte op te zoeken? In mum van tijd bent u op de Binnenweg in Heemstede of Haarlem Centrum. En voor het vakantiegevoel gaat u op de fiets naar het strand en de duinen.
Met uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag op 10 minuten afstand is de locatie ook qua woon-werk-verkeer ideaal te noemen.
Deze woning biedt veel mogelijkheden en wij laten hem graag aan u zien!

Indeling:
Parterre: entree, hal, meterkast, nis (garderobe ruimte), toilet met fontein, keuken (10.8m2), bijkeuken (8.7m2) welke toegang tot de tuin biedt, woonkamer (23m2).

1e verdieping:
Overloop met kast, 2 slaapkamers achterzijde (13m2, 5.4m2) waarvan 1 met 3 kasten, slaapkamer voorzijde (9.8m2) met losse kast, badkamer met wastafel en douche.

2e verdieping:
Zolderruimte met stahoogte (1.82m) (8m2 vanaf de 1.50m lijn) met 2 dakramen, c.v.ketel.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1961
* Perceel oppervlakte 100m2
* Woonoppervlakte 90m2
* C.V. Remeha Avanta HR 2012
* Bouwkundige keuring ter inzage
* Opbouwmogelijkheden aanwezig
* Deels dubbelglas
* Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1961
 • Inhoud
  355m3
 • Ligging
  | in centrum
 • EnergieLabel
  Voorlopig label E
 • Lengte
  5.48m
 • Positie
  zuid oost

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!