BENNEBROEK
Hyacinthenlaan 10
Verkocht

BENNEBROEK
Hyacinthenlaan 10
€ 300.000 k.k.

Gegevens

Uitgebouwde gezinswoning op SUPER-lokatie in “de Bloemhof”

Dit geweldige gezinshuis staat aan de rand van “de Bloemhof” Een veilige plek waar kinderen fijn kunnen spelen.

Het grote verbouwen op de begane grond is in het verleden al gedaan. Aan u om de woning op te frissen en naar eigen wens te moderniseren. Op dit moment zijn er op de 1e etage 3 ruime slaapkamers en een badkamer en is er een ruime zolder bereikbaar middels een vlizotrap. De zolder biedt u nog een schat aan ruimte. Met het plaatsen van een vaste trap en dakkapel, creëert u met een kleine investering binnen een mum van tijd zomaar ca. 25m2 extra woonruimte.

De ligging van de woning is ronduit SUPER! Parkeren doet u in de privé-garage (15m2) of op de riante parkeervoorziening gelegen achter de woning. Vanuit de achtertuin lopen uw kinderen direct het grote speelterrein op. Ideaal, want alles wat een kind wenst is voor handen, maar ook voor u omdat u makkelijk “een oogje in het zeil” kunt houden.
Vanuit de voortuin (9.90×6.75m) kijkt u vrij uit over de groenstrook, dus geen directe overburen.
Op loopafstand heeft u een supermarkt, groente,- en delicatessenwinkel, slijter en vishandel. In de directe omgeving vindt u 3 basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. De middelbare scholen in Heemstede, Haarlem en Hillegom zijn per fiets eenvoudig en veilig bereikbaar.
Kortom: een ideale woning èn locatie om uw kinderen een onbezorgde jeugd te geven!

Indeling
Parterre: entree, hal, meterkast, trapkast en toilet met fontein, uitgebouwde woonkamer (34m2) met open haard en deur naar de tuin, open keuken (10m2), bijkeuken (4m2) met wasmachine opstelling en deur naar achtertuin,

1e etage: overloop, badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en deur naar balkon, kamer voorzijde (11.4 m2) met openslaande deuren naar balkon, 2 kamers achterzijde 1 met vaste kast en deur naar balkon (resp. 11m2 en 10m2)

2e etage: ruime vliering met stahoogte (2.70m) met c.v. opstelling en dakraam, bereikbaar met vlizotrap, mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1961, perceel 182m2 en woonoppervlakte 104m2
* Uitbreidingsmogelijkheden zolderetage middels vaste trap
* Gedeeltelijk dubbel glas, C.V. ketel
* Geheel naar eigen smaak te moderniseren.
* Duinen, strand, bossen en Haarlem-centrum op minder dan 10 kilometer afstand
* De opgegeven maten en jaartallen zijn indicatief
* Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1961
 • Inhoud
  495m3
 • Ligging
  | aan rustige weg | in woonwijk
 • EnergieLabel
  E
 • Lengte
  7.92m
 • Positie
  noordoost

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!