BENNEBROEK
Abraham van der Hulstln 49
Verkocht

BENNEBROEK
Abraham van der Hulstln 49
€ 369.000 k.k.

Gegevens

Bescheiden van buiten, groots van binnen!

Deze fijne tussenwoning kenmerkt zich door de onverwacht ruime maatvoering (135m2 woonopp.) en ligging in een autoluwe straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Uw kinderen kunnen dus veilig spelen en over straat!

De prettige verrassing van de woning is de aangebouwde serre (5.57×2.74m). Met een handomdraai betrekt u deze ruimte volledig bij de woonkamer. Daarnaast zijn de deuren naar de 9.6 meter diepe achtertuin N-W over de volle breedte te openen. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, zit u beschut en heel privé en haalt u het maximale genot uit uw tuin.

Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers en badkamer. De zolder is afgesloten met een deur en bereikt u via een vaste trap. Momenteel is de zolder in gebruik als hobbyruimte, maar leent zich uitstekend voor een 4e slaapkamer en zou zelfs nog vergroot kunnen worden met een dakkapel.

Uw auto parkeert eenvoudig op de diverse aanwezige parkeerpleintjes en via de achterom stalt u uw fietsen in de aanwezige stenen schuur. De vele speelpleintjes en de aanwezigheid van 3 scholen, winkels en diverse sportvoorzieningen, maakt dit een geweldige gezinswoning op een top-locatie.

Indeling:
Parterre; entrée, toilet en fontein, Z-vormige woonkamer (38.6m2) met open keuken (7.8m2) v.v. diverse inbouwapparatuur, aangebouwde serre (15.3m2), trap naar ….
1e etage; afsluitbare overloop, kamer voorzijde (13.4m2) met vaste kastenwand, badkamer met 2e toilet, douche, wastafel en ligbad, 2 kamers achterzijde (resp. 10.2 m2 en 9.2m2)
2e etage; ruime zolderetage (16.8m2) met dakraam en aansluiting c.v. en was/drogeropstelling.

Bijzonderheden:
* Perceeloppervlakte 154m2, woonoppervlakte 135m2, Bouwjaar 1979
* Parterre geheel v.v. vloerverwarming
* Zolderetage biedt mogelijkheid tot creëren 4e kamer
* Voor- en achtertuin NW met schuur en achterom
* Gedeeltelijk dubbel glas en vloerisolatie
* Voor maatvoering en indeling verwijzen wij naar de plattegronden
* Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1979
 • Inhoud
  440m3
 • Ligging
  | aan rustige weg | in woonwijk
 • EnergieLabel
  Nog niet beschikbaar
 • Lengte
  9.60m
 • Positie
  noordwest

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!