HEEMSTEDE
Franz Schubertlaan 54
Verkocht

HEEMSTEDE
Franz Schubertlaan 54
€ 950.000 k.k.

Gegevens

HEERLIJK WONEN IN HEEMSTEDE OP 402m2 EIGEN GROND!

Dat kan in één van de leukste woningen van de Franz Schubertlaan (178m2 woonoppervlakte). Deze woning is gebouwd in 1938 en bezit een natuurlijke charme door de aanwezigheid van de karakteristieke kenmerken van een jaren 30 woning, zoals glas-in-lood ramen paneeldeuren en kamer-en-suite.
In 2008 is de gehele zolder verbouwd. De zijgevel is recht opgetrokken, er zijn 2 dakkapellen geplaatst, de kap is geïsoleerd, pannen zijn vernieuwd en de twee etage is opnieuw ingedeeld. Hierdoor zijn er 3 aantrekkelijke slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

Voorts beschikt de woning over een voortuin, oprit, garage en een zonnige diepe achtertuin (22m) op het oosten.

In de gemeente Heemstede, ten Zuiden van de stad Haarlem en ten Oosten van Zandvoort, woont u heel centraal. De uitvalswegen naar de Randstad leiden u in korte tijd naar Amsterdam of Den Haag. In het weekend ontspannen op de fiets naar het strand of het Centrum van Haarlem met zijn gezellige terrassen en restaurants. En wilt u in de buurt blijven, u vindt in de dorpskern van Heemstede voldoende voorzieningen als winkels, restaurants, station e.d.
Lager en middelbare scholen in de nabijheid.
Met andere worden de ideale gezinswoning.

Indeling
Parterre: Entree, trap/kelderkast, toilet met fontein, L-vormige woonkamer-en-suite (50m2), erker, allesbrander en openslaande deuren naar de achtertuin. Semi open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de achtertuin bevindt zich een garage met vliering (20m2) waar u heerlijk kunt klussen.

1e etage Overloop, separaat toilet, badkamer met douche, bad en wastafel, slaapkamer (17m2) aan de achterzijde met 2 vaste kasten, openslaande deuren naar balkon, L-vormige werkkamer aan de voorzijde met zijramen (23m2) (voorheen 2 slaapkamers)

2e etage: Overloop met wasmachine/droger-opstelling, kamer voorzijde (10.5m2) met dakkapel, kamer achterzijde (11.5m2), badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel, kamer voorzijde met dakkapel (11.5m2).

3e etage: Vliering bereikbaar via vlizotrap.

Bijzonderheden:
* Parterre is voorzien van houten parketvloer
* 1e en 2e etage zijn voorzien van houten vloerdelen
* C.V. combiketel (Bosch) en 160 liter boiler.
* Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas, dakisolatie
* Buitenschilderwerk 2018
* Goede uitbouw mogelijkheden
*Oprit geschikt voor 2 auto’s
* Bouwkundig rapport aanwezig
* Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

 • Bouwjaar
  1938
 • Inhoud
  635m3
 • Ligging
  | aan rustige weg
 • EnergieLabel
  voorlopig label G
 • Lengte
  22.0m
 • Positie
  oost

Video

Plattegronden

Ligging

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!